Online Překladač

Náš online překladač vět a textů je tu pro rychlé a kvalitní překlady textů v prohlížeči i mobilu kdykoliv je potřebujete. Nabízíme překlad 64 světových jazyků a mezi stovkami jazykových párů.

 

Text k překladu zadejte do pole vpravo. Můžete použít též tlačítko pro automatickou detekci zdrojového jazyka.

Zakázkový překlad a tlumočení

Nestačí vám online překlad? Potřebujete profesionální překlad na zakázku anebo tlumočení? V našem katalogu překladatelských a tlumočnických firem naleznete nejlevnější překlad či tlumočníka.

Překladač vět a textů

automaticky rozpoznat jazyk

Atingo - partners for business progress, společnost s ručením omezeným

www: http://www.atingo.eu
E-mail: atingo@atingo.cz
Telefon:251 512 233
Fax: 257313573
Adresa: Dukelských hrdinů 33
Praha 7 - Holešovice
170 00

Atingo = překlady a tlumočení

Jsme překladatelská agentura se sídlem v Praze a specializujeme se na překlady z oblasti práva a financí, máme rozsáhlé znalosti z technických oborů železniční dopravy, stavebnictví, strojírenství, inženýrských sítí a informačních technologií.

Překlady vyhotovujeme výhradně rodilými mluvčími. Každý překlad je dále kontrolován nezávislou osobou a poté je zkorigován druhým překladatelem. Kvalita překladu pro nás znamená nejen bezchybnost překladu, ale zejména jeho plnou použitelnost bez potřeby jakýchkoliv dalších kontrol či úprav.

Naši klienti tento náš přístup oceňují a i v náročném konkurenčním prostředí s nimi udržujeme dlouhodobé vztahy. Na trhu působíme od roku 1994. Za tu dobu jsme přeložili více než 2,5 milionu normostránek textů.

Máte zkušenost s tímto subjektem? Vložte komentář!

Tento formulář neslouží pro kontaktování subjektu! (K tomu použijte e-mailovou adresu výše)

* Váš e-mail zůstane skrytý

Aktuality

Nabídka spolupráce s Online Překladačem

Jste překladatel nebo tlumočník? Máte zájem o propagaci na tomto portálu? Nabízíme spolupráci s navštěvovaným online nástrojem pro překlad vět a textů. Více ...

Google překladač zdarma?

Google Translate API, tedy programátorské rozhraní k překladům jazyků, kvůli zneužívání přestává být zdarma. Automatizované překlady jsou nyní zhruba za 1,50 Kč / NS (normostrana). Více ...

Firemní reklama na Internetu

Využijte Internetové reklamy na váš web na odborném portálu.

Více v sekci Inzerce

Doména na prodej



Kontaktujte nás ohledně prodeje!

Exkluzivní a navštěvovaná doména na míru pro Vaše podnikání.